There is no sincerer love then the love of food


Reserveer direct een tafel
  • Bijzonder eten
  • Met liefde bereid
  • Gezond
  • Voor ieder wat wils
  • Mooie locatie aan het strand in Scheveningen

WHOOSAH FOOD STORY

Bijzonder. Dat is eigenlijk alles wat WHOOSAH over haar eten kan zeggen. De menukaart oogt exotisch. Maar er staan ook genoeg dingen op die ze ook op het platteland herkennen. Zo kan je jouw zomerse dag beginnen met een lekker gebakken eitje, maar wil je er een iets specialer feestje van maken kies je voor de Braziliaanse Acai met banaan en huisgemaakte granola, die als kers op de taart ook nog wordt geserveerd in een uitgeholde verse kokosnoot. Een vers groentesapje erbij en je waant je op een tropisch eiland.
En zo is eigenlijk de gehele menukaart opgebouwd. Herkenbare dingen, afgewisseld met spannende kruiden en sausjes. Vooral heel puur en gezond. Een groot deel van de gerechten hebben een Internationale achtergrond. Maar ook de klassieke WHOOSAH-burger mag niet ontbreken.
Het belangrijkste ingrediënt in élk gerecht is een extra beetje liefde. De menukaart is met passie in elkaar gezet en de gerechten worden met liefde bereid. Er wordt nagedacht over de producten die ingekocht worden, de leveranciers met wie we werken. En dat proef je.


“Ik heb me laten verrassen en dat was zeker de moeite waard”


TIP:

ACAI met banaan;

Probeer de ACAI met banaan en huisgemaakte granola als ontbijt. Dit wordt geserveerd in een verse kokosnoot. Een tropische verrassing en een écht feestje in je mond!


Bekijk hier onze menukaart

Chef Amir Omarzai

Onze chef-kok Amir Omarzai is dé reden om bij WHOOSAH te komen eten. Alles wat Amir bereid zorgt voor een ware smaakexplosie in je mond; hij weet ons steeds weer te verrassen.Reserveer een tafel