This is our happily ever after

  • WHOOSAH
  • Liefde
  • Passie
  • Verbondenheid

WHOOSAH FAMILY

Het is vroeg. De lucht is blauw en het voelt warm aan buiten. De zee is kalm, maar nog ijzig koud. Er waait een licht windje. Om je heen ruik je de geur van zonnebrand zich langzaam verspreiden over het terras van WHOOSAH. Voor het veertiende jaar op een rij staat een gemotiveerde groep jonge mensen lachend de kussens uit te leggen. Ze hangen leuke planten op, maken de menukaarten schoon, en zorgen voor een lekker muziekje.


Liefde en passie

In 2004 besloot Barend van Beek (eigenaar WHOOSAH) dat het tijd was voor iets nieuws. Barend was werkzaam op de beurs maar besloot het roer om te gooien. Weg met dat pak, naar buiten, de frisse lucht in. Zonder enige horecaervaring kocht hij de toen nog roze strandtent, en besloot daar samen met Hubert Crijns (Architect en mede-eigenaar WHOOSAH) een zwarte van te maken. Ze noemde hem ‘WHOOSAH’ en kunnen tot op heden niet duidelijk uitleggen wat het betekend.

Na wat stuntelige eerste jaren groeide WHOOSAH al snel uit tot een begrip in Scheveningen. Barend bewees dat je met genoeg liefde en passie voor je zaak helemaal geen horeca-ervaring nodig hebt om het tot een succes te maken. Al snel creëerde hij een hechte groep mensen om zich heen, die tot op de dag van vandaag nog bij WHOOSAH werken. WHOOSAH werd meer dan gewoon een werkplek voor mensen. Het is een plek waar mensen zich thuis voelen, zowel het personeel als de gasten. Het is in de jaren uitgegroeid tot een hechtte familie. Mensen met hart voor de zaak, omdat het méér is dan alleen hun werkplek. En dat is iets wat je terugvindt als gast. Je merkt dat er liefde in het eten zit. Je merkt dat de bediening je vrolijk en begripvol helpt, omdat ze het naar hun zin hebben als ze werken. Je merkt dat je met een grote lach het terras af loopt omdat jij dit stiekem ook voelde, na een heerlijk diner of succesvol bedrijfsuitje.
Ik ben vijf jaar geleden in de WHOOSAH familie terecht gekomen en nooit meer weggegaan”


TEAM

Het team van WHOOSAH is een hechte groep mensen. Zij voelen zich thuis en zullen er alles aan doen om jullie je ook thuis te laten voelen!


Bedrijfsuitje of Groepsuitje bij WHOOSAH?Bekijk de mogelijkheden